Kdo smo

 

Smo ekipa izkušenih pravnih strokovnjakov, ki smo si zadali cilj pomagati tistim, ki ste izgubili vozniški izpit ali pa vam zaradi prometnega prekrška izguba le-tega grozi.

Odvetnik Luka Švab

Luka Švab, mag. prava

Odvetnik

Luka Švab je odvetnik in ustanovitelj Odvetniške pisarne Švab iz Ljubljane, s predhodnimi izkušnjami iz gospodarstva in mednarodne odvetniške pisarne. Kot odvetnik in pravni svetovalec se večinoma ukvarja s pravnim svetovanjem in podporo gospodarskim subjektom ter fizičnim osebam pri vsakdanjih pravnih problemih oz. iskanju rešitev za le-te. Opravljeno ima osnovno izobraževanje iz mediacije – mirnega reševanja sporov, pri svojem delu uporablja angleški, nemški, srbski in hrvaški jezik. Kot odvetnik verjame v preventivo, kot tisto, ki učinkovito preprečuje sodne postopke in stremi k iskanju izvensodnih, učinkovitih rešitev v koraku s časom.

Saša Štepec

Saša Štepec, mag. prava

Odvetniška pripravnica

Odvetnik Matija Jamnik

Matija Jamnik, CIPP/E

Odvetnik

Matija Jamnik, CIPP/E, je odvetnik in direktor družbe Odvetniška pisarna Jamnik d.o.o. ter stalni pogodbeni sodelavec JK Group, pravna in davčna pisarna, d.o.o. Največ svetuje na področju prava v povezavi s sodobnimi tehnologijami (IT pogodbe, spletna prodaja in komunikacija, digitalni marketing, umetna inteligenca, geolociranje, internet stvari, varstvo zasebnosti in osebnih podatkov, blockchain itd.), aktiven pa je tudi na drugih področjih gospodarskega prava. Je reden predavatelj na izobraževalnih dogodkih v Sloveniji in tujini. Je soustanovitelj mednarodnega združenja neodvisnih pravnih pisarn WILL (Worldwide International Lawyers League) in slovenski predstavnik v INPLP (International Network of Privacy Law Professionals).

Kaj nudimo

 

Naše storitve so namenjene tistim, ki jim je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje ali izdan sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljena. Delujemo v skladju z načelom vestnosti in poštenja in smo zavezani k ravnanju kot dober strokovnjak.

Naša zaveza

 

Potrudili se bomo, da vašo situacijo rešimo pozitivno. V skladu s statistiko sodišč v Sloveniji, sodišča v 80% podanih predlogov, vozniško dovoljenje vrnejo. To je pogojeno predvsem s prekrški oziroma kaznivimi dejanji na področju varnosti javnega prometa v preteklosti ter z okoliščinami konkretnega primera.

Upravljalec osebnih podatkov spletnega mesta www.vozniska.si je:

 

Hubris d.o.o.

Langusova ulica 5,

1000 Ljubljana,

MŠ: 3358291000,

DŠ: 77575555;

e-mail: pomoc@vozniska.si.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve