Kdo smo

 

Hubris d.o.o. sodeluje z različnimi izkušenimi pravnimi strokovnjaki.

Zadali smo si cilj pomagati tistim, ki ste izgubili vozniški izpit ali pa vam zaradi prometnega prekrška izguba le-tega grozi.

Kaj nudimo

 

Naše storitve so namenjene tistim, ki jim je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje ali izdan sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljena. Delujemo v skladju z načelom vestnosti in poštenja in smo zavezani k ravnanju kot dober strokovnjak.

Naša zaveza

 

Potrudili se bomo, da vašo situacijo rešimo pozitivno. V skladu s statistiko sodišč v Sloveniji, sodišča v 80% podanih predlogov, vozniško dovoljenje vrnejo. To je pogojeno predvsem s prekrški oziroma kaznivimi dejanji na področju varnosti javnega prometa v preteklosti ter z okoliščinami konkretnega primera.

Upravljalec osebnih podatkov spletnega mesta www.vozniska.si je:

 

Hubris d.o.o.

Langusova ulica 5,

1000 Ljubljana,

MŠ: 3358291000,

DŠ: 77575555;

e-mail: pomoc@vozniska.si.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve